Trafikverkets Logotyp

Trafikverket har ersatt Banverket och Vägverket

Den 1 april 2010 bildades Trafikverket. Vår uppgift är att planera och utveckla ett effektivt och hållbart transportsystem. All information på banportalen.se förs successivt över till trafikverket.se. Besök gärna www.trafikverket.se

 
logotyp

logotyp

 

Information flyttad till trafikverket.se

Större delen av informationen från Banportalen finns istället på Trafikverkets externa webbplats. Besök trafikverket.se och använd gärna sökmotorn för att hitta det som du söker.
Gå till www.trafikverket.se/foretag (öppnas i nytt fönster)


Inloggning till system och tjänster kvar på Banportalen

Du loggar fortfarande in till Banportalens system och tjänster från den här webbplatsen. Klicka på Logga in-länken uppe till höger på sidan.

Fungerar inte inloggningen? 
Ring Trafikverkets användarstöd, telefon: 010-125 10 10.

Saknar du användarkonto och behörighet? 
Läs om hur du gör med ansökan om användarkonton och behörigheter.

Nyheter

Systemet Trans byter server 2014-10-24 Den 28 oktober byter systemet Trans server klockan 20.00. Bytet kommer att ta ungefär 30 minuter. Planerat underhåll av it-miljön den 24–26 oktober 2014-10-23 Med start fredagen den 24 oktober klockan 18.00 kommer ett tekniskt underhållsarbete att utföras i it-miljön. Om du inte kommer åt ett system så kan du vänta någon minut och försöka igen, eftersom det bara blirkorta avbrott. De flesta system är berörda, även de i Banportalen. Underhållet beräknas vara klart under söndagen den 26 oktober, senast klockan 23.00.