Trafikverkets Logotyp

Trafikverket har ersatt Banverket och Vägverket

Den 1 april 2010 bildades Trafikverket. Vår uppgift är att planera och utveckla ett effektivt och hållbart transportsystem. All information på banportalen.se förs successivt över till trafikverket.se. Besök gärna www.trafikverket.se

 
logotyp

logotyp

 

Information flyttad till trafikverket.se

Större delen av informationen från Banportalen finns istället på Trafikverkets externa webbplats. Besök trafikverket.se och använd gärna sökmotorn för att hitta det som du söker.
Gå till www.trafikverket.se/foretag (öppnas i nytt fönster)


Inloggning till system och tjänster kvar på Banportalen

Du loggar fortfarande in till Banportalens system och tjänster från den här webbplatsen. Klicka på Logga in-länken uppe till höger på sidan.

Fungerar inte inloggningen? 
Ring Trafikverkets användarstöd, telefon: 010-125 10 10.

Saknar du användarkonto och behörighet? 
Läs om hur du gör med ansökan om användarkonton och behörigheter.

Nyheter

Planerat underhåll av it-miljön den 20–22 mars 2015-03-20 Vi kommer att göra ett tekniskt underhållsarbete i it-miljön med start fredag den 20 mars klockan 18.00. Vi beräknar att vara klara söndag den 22 mars senast klockan 23.00. Om du inte kommer åt ett system så kan du försöka igen efter någon minut, eftersom det bara blir korta avbrott. De flesta system är berörda, även de i Banportalen. Extra säkerhetsuppdatering av servrar 6 -7 mars 2015-03-05 Fredag den 6 mars klockan 18.00 påbörjar IT ett tekniskt underhållsarbete i it-miljön som beräknas pågå till lördag den 7 mars klockan16.00. Om du inte kommer åt ett system kan du vänta någon minut och försöka igen, eftersom det bara blir korta avbrott. De flesta system är berörda, även de i Banportalen. Järnvägsnära produktionsservrar kommer inte att uppdateras i helgen. Utvecklings-, test- och produktionstestservrar kommer att uppdateras natten mellan torsdag-fredag.