Trafikverkets Logotyp

Trafikverket har ersatt Banverket och Vägverket

Den 1 april 2010 bildades Trafikverket. Vår uppgift är att planera och utveckla ett effektivt och hållbart transportsystem. All information på banportalen.se förs successivt över till trafikverket.se. Besök gärna www.trafikverket.se

 
logotyp

logotyp

 

Information flyttad till trafikverket.se

Större delen av informationen från Banportalen finns istället på Trafikverkets externa webbplats. Besök trafikverket.se och använd gärna sökmotorn för att hitta det som du söker.
Gå till www.trafikverket.se/foretag (öppnas i nytt fönster)


Inloggning till system och tjänster kvar på Banportalen

Du loggar fortfarande in till Banportalens system och tjänster från den här webbplatsen. Klicka på Logga in-länken uppe till höger på sidan.

Fungerar inte inloggningen? 
Ring Trafikverkets användarstöd, telefon: 010-125 10 10.

Saknar du användarkonto och behörighet? 
Läs om hur du gör med ansökan om användarkonton och behörigheter.

Nyheter

Planerat underhåll av it-miljön den 20–22 Februari 2015-02-19 Med start fredag den 20 Februari klockan 18.00 kommer ett tekniskt underhållsarbete att utföras i it-miljön. Om du inte kommer åt ett system så kan du vänta någon minut och försöka igen, eftersom det bara blir korta avbrott. De flesta system är berörda, även de i Banportalen. Servrar på vägsidan kommer att undantas i helgens underhållsarbete på grund av trafikläget med bland annat sportlov och skid-VM. Underhållet beräknas vara klart under söndag den 22 Februari senast klockan 23.00 Ny inloggning till Här&Nu från och med torsdagen 2015-02-12 2015-02-06 Från och med midnatt natt mot torsdag 2015-02-12 ska inloggning för åtkomst till Här&Nu göras via trafikverket.se – Min sida i stället för via Banportalen. Samma inloggningssätt, användarnamn och lösenord som tidigare ska användas.