Trafikverkets Logotyp

Trafikverket har ersatt Banverket och Vägverket

Den 1 april 2010 bildades Trafikverket. Vår uppgift är att planera och utveckla ett effektivt och hållbart transportsystem. All information på banportalen.se förs successivt över till trafikverket.se. Besök gärna www.trafikverket.se

 
logotyp

logotyp

 

Information flyttad till trafikverket.se

Större delen av informationen från Banportalen finns istället på Trafikverkets externa webbplats. Besök trafikverket.se och använd gärna sökmotorn för att hitta det som du söker.
Gå till www.trafikverket.se


Inloggning till system och tjänster kvar på Banportalen

Du loggar fortfarande in till Banportalens system och tjänster från den här webbplatsen. Klicka på Logga in-länken uppe till höger på sidan.

Fungerar inte inloggningen? 
Ring Trafikverkets användarstöd, telefon: 010-125 10 10.

Saknar du användarkonto och behörighet? 
Läs om hur du gör med ansökan om användarkonton och behörigheter.

Nyheter

Underhåll av it-miljön helgen 25–27 november 2016-11-24 Med start fredag den 25 november klockan 18.00 kommer ett tekniskt underhållsarbete att utföras i it-miljön vid ett planerat arbete. Om du inte kommer åt ett system kan du vänta någon minut och försöka igen, eftersom det bara blir kort avbrott. De flesta typer av system är berörda, även de i Banportalen. Underhållet beräknas vara klart söndag 27 november senast klockan 23.00. Uppstår problem efter uppdateringen görs felanmälan till Användarstöd IT.